Kapitein Grantstraat 25
Tilburg

Kapitein Grantstraat 25 | Tilburg

1185 m2 Bedrijfsruimte


Wegens verhuizing beschikbaar op goede locatie op industrieterrein Loven gelegen representatief bedrijfsobject bestaande uit bedrijfsruimte en kantoorruimte.

De bereikbaarheid is uitstekend via het Noordwest tangent, Burgemeester Letschertweg N260. Deze verbindingsroute zorgt voor aansluiting op de snelwegen A261 (Tilburg - Waalwijk) en A58 / A65 (Breda - Eindhoven en Breda - 's-Hertogenbosch).

Oppervlakte
Bedrijfsruimte circa 1.040m2
Kantoorruimte circa 145m2 verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping

De bedrijfsruimte is voorzien van een systeemplafond met grotendeels een vrije hoogte van 4 meter. Indien het plafond verwijderd wordt zal er een minimale vrije hoogte zijn van 5.30 meter en lichtstraten.

Parkeren
Parkeergelegenheid is aanwezig voor het object en langs de openbare weg.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan is Bedrijventerrein Loven, Bosscheweg e.o. 2008, bedrijven die zijn genoemd in de Staat van Bedrijfsactiviteiten onder:
- categorie 3.1 t/m 5;
- categorie 1 en 2 voor zover bestaand;
- categorie 2 uitsluitend voor zover het groothandelsbedrijven, autoreparatiebedrijven of bedrijven in een bedrijfsverzamelgebouw betreffen.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken