Piushaven 3
Tilburg

Piushaven 3 | Tilburg

486 m2 Kantoorruimte


Op uitstekende locatie aan de bruisende Piushaven gelegen moderne hoogwaardige kantoorruimte in een markant gebouw. De beschikbare kantoorruimte is totaal groot circa 669m2 en is te huur als geheel of vanaf 182m2. Deze bijzonder fraaie kantoorruimte bestaat uit diverse kantoorkamers en kantoortuinen met vanuit de eerste verdieping een prachtig uitzicht op de haven. Achter en onder het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakte
De kantoor in het authentieke Pakhuis is gerenoveerd en in de Admiraal is nieuw gebouwd, het geheel is geinteegreerd als geheel en is instapklaar. De kantoorruimte is als geheel of in delen te huur:
Het Pakhuis: begane grond en 1e verdieping: 389 m² VERHUURD
De Admiraal: 1e verdieping: 487 m² BESCHIKBAAR
2e verdieping: 182 m² BESCHIKBAAR

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag en te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken