Tijvoortsebaan 8 C
Goirle

Tijvoortsebaan 8 C | Goirle

190 m2 Bedrijfsruimte


Op bedrijventerrein Tijvoort gelegen hoogwaardig gebouwd bedrijvencomplex Forza, bestaande uit 25 zelfstandige bedrijfsruimten. Momenteel is een bijzonder fraaie en complete bedrijfsruimte voor verhuur beschikbaar. De bedrijfsruimte is totaal groot circa 190m2, bestaande uit 40m2 kantoorruimte/showroom op de begane grond, 35m2 kantoorruimte/showroom op de verdieping, 115m2 bedrijfsruimte begane grond met een overheaddeur en de mogelijkheid voor een zwaar uitgevoerde entresolvloer. Het geheel is zeer representatief, turn key en onder andere voorzien van airco en zonnepanelen.
Beschikbaar voor verhuur, totaal groot circa 190m2, bestaande uit:
- 40m2 kantoorruimte/showroom op de begane grond,
- 35m2 kantoorruimte/showroom op de verdieping en
- 115m2 bedrijfsruimte begane grond met overheaddeur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 1.850,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten bedragen € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken