Te huur

Dr. Hub van Doorneweg 153 | Tilburg

Dr. Hub van Doorneweg 153 Tilburg | 1.200m2 Kantoorruimte

Aantrekkelijke kantoorruimte, gelegen op bedrijvenpark Het Laar direct aan de A58, herkenbaar en beeldbepalend voor de skyline van Tilburg, bestaande uit twee representatieve vrijstaande kantoortorens. De twee kantoortorens zijn met elkaar verbonden middels een bijzonder fraaie lichte entreepartij, die met een imposante glazen centrale hal toegang geeft tot beide kantoortorens. Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en beschikt over alle moderne kantoorfaciliteiten zoals topkoeling, glasvezel en is turn-key. In de gebouwen zijn reeds gevestigd gerenommeerde zakelijke dienstverleners als SCAB Accountants, Klanten Vertellen, Kamerbeek Advocaten en Joore Registeraccountants en Belastingadviseurs.

Er zijn momenteel vier verdiepingen beschikbaar voor verhuur, een verdieping vanaf circa 345,9m² VVO of een combinatie van meerdere verdiepingen.

Kantoortoren 1
Totaal groot circa 2.748,90m² VVO, voor verhuur beschikbaar:
- Begane grond: circa 345,9m² VVO
- 1e Verdieping: circa 426,2m² VVO
- 2e Verdieping: circa 426,2m² VVO
- 3e Verdieping: Verhuurd
- 4e Verdieping: Verhuurd
- 5e Verdieping: Verhuurd
- 6e Verdieping: Verhuurd
- 7e Verdieping: circa 426,2m² VVO
- 8e Verdieping: Verhuurd
- 9e Verdieping: Verhuurd

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot afgesloten eigen parkeerterrein met tevens bezoekersplaatsen.

Bereikbaarheid
Het Laar is goed bereikbaar met eigen vervoer via snelweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich recht voor de deur.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Verhuurder is bereid om de kantoorruimte naar wens van huurder te verbouwen en op te leveren.

Energielabel
De kantoorruimte heeft energielabel A.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »