Over ons

Over ons

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting is gevestigd in een prachtig koetshuis, behorend bij een monumentaal kantoorgebouw in het centrum van Tilburg, aan de Stationsstraat 29.

Het Centraal Station is gelegen op loopafstand en de auto kan via de Fabriekstraat geparkeerd worden op eigen parkeerterrein voor de deur. Als u met de auto ter plaatse bij Fabriekstraat 8 bent, bel ons even, dan openen wij de groene poort aan de linker zijde van de straat voor u.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken
Rob Smits

Rob Smits

Rob Smits is afgestudeerd van de opleiding HEAO Management Economie en Recht, specialisatie Vastgoed. Na deze opleiding is Rob in 1997 gestart als makelaar bij een regionaal makelaarskantoor, actief in Midden en West Brabant en heeft zich bezig gehouden met nieuwbouw, woningmakelaardij en bedrijfshuisvesting en is vanaf 2006 bedrijfsmakelaar. Met de oprichting in januari 2015 richt Rob zich volledig op SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting. Op 20 april 1999 is Rob als makelaar beëdigd op de Rechtbank in Breda, is gecertificeerd en staat ingeschreven bij Stichting VastgoedCert te Rotterdam, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer BV02.121.2852 als bedrijfsmakelaar. Tevens is Rob ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer RT111898367 als register taxateur bedrijfsmatig vastgoed.

Robert van Beek

Robert van Beek

Robert van Beek is na zijn opleiding in 1998 gestart als makelaar in Tilburg bij een groot landelijk makelaarskantoor. Na vervolgens een korte periode werkzaam te zijn geweest bij een plaatselijk makelaarskantoor is Robert in 2007 directeur geworden bij een projectontwikkelaar en belegger in vastgoed. Inmiddels is Robert als zelfstandig ondernemer vanaf 2010 actief in de vastgoedbranche in de regio Tilburg. Met de oprichting in januari 2015 richt Robert zich volledig op SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting.

Robert is gecertificeerd en staat ingeschreven bij Stichting VastgoedCert te Rotterdam, kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer BV02.111.2458 als bedrijfsmakelaar. Tevens is Robert ingeschreven in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs in de Kamer Bedrijfsmatig Vastgoed onder nummer RT844140333 als register taxateur bedrijfsmatig vastgoed.