Te huur

Ellen Pankhurststraat 9 | Tilburg

Ellen Pankhurststraat 9 Tilburg | 1.125m2 Kantoorruimte

Op absolute prominente toplocatie op zicht direct aan de snelweg A58 en aan afrit 11 gelegen bedrijfsobject. Het object is bijzonder geschikt voor bedrijven die hun naam aan de snelweg willen hebben staan, uitstekend bereikbaar willen zijn, moderne, hoogwaardige maar betaalbare kantoorruimte zoeken en gemakkelijk willen parkeren. Gevestigde namen in dit complex zijn Suitsupply, Carglass en Autototaalglas.

De kantoorruimte die in gebruik is geweest bij Aces Direct is voor verhuur beschikbaar, totaal groot
circa 1.125m2 en bestaat uit:
- circa 375m2 kantoorruimte / showroom op de begane grond aan de snelwegzijde;
- circa 750m2 kantoorruimte op de verdieping aan de snelwegzijde.

De kantoorruimten zijn met elkaar verbonden en vormen een geheel. Echter, vanwege eigen entreepartijen en trapopgangen zijn zelfstandige kantoorruimte beschikbaar vanaf circa 375m2.

Parkeren
Royale parkeergelegenheid is aanwezig recht voor de deur.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »