Te huur

Nijverheidsweg 24 | Oisterwijk

Nijverheidsweg 24 Oisterwijk | 530m2 Bedrijfsruimte

Op uitstekende locatie op industrieterrein Kerkhoven gelegen bedrijfsobject, totaal groot circa 520m2, bestaande uit kantoorruimte en bedrijfsruimte. Er is circa 160m2 bedrijfsruimte optioneel extra bij te huren, aan achterzijde aansluitend.

De bedrijfsruimte beschikt over een overheaddeur, betonnen vloer en heeft een vrije hoogte van circa 4m. De kantoorruimte is bijzonder representatief, goed afgewerkt en beschikt over alle faciliteiten. De oorspronkelijke kantoorruimte aan de straatzijde is groot circa 75m2, later is daarachter in de bedrijfsruimte circa 250m2 extra kantoorruimte gecreëerd. De verhouding kantoorruimte en bedrijfsruimte is flexibel in onderling overleg te bepalen.

Oisterwijk, de parel van Brabant, is een gemeente met ruim 25.000 inwoners en bestaat uit de kernen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom. De gemeente Oisterwijk ligt in Midden-Brabant centraal ten opzichte van de steden Tilburg en 's-Hertogenbosch. Oisterwijk heeft een eigen NS treinstation. De gemeente is gesitueerd ten noordoosten van het punt waar de A58 (Tilburg - Eindhoven) en de A65 (Tilburg –
's-Hertogenbosch) samenkomen.

Parkeren
Het object beschikt over voldoende parkeerplaatsen voor de deur op eigen terrein.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.250,-- per maand, te vermeerderen met BTW.
Deze huurprijs is zonder de optioneel extra 160m2 bij te huren bedrijfsruimte.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »