Te huur

Westpoint 161 | Tilburg

Westpoint 161 Tilburg | 300m2 Kantoorruimte

Commerciële ruimte, groot circa 300m2, bestaande uit 260 m2 begane grond en 40m2 verdieping, gelegen op absolute hoek zichtlocatie op de begane grond van Westpoint, in gebruik geweest bij Bang & Olufsen en Just Wellness. Westpoint is een zeer herkenbare woontoren van 140 meter hoog, de op twee na hoogste toren van Nederland. De Ringbaan West en het kruispunt met de Hart van Brabantlaan is een van de drukste doorgaande wegen en kruispunten van Tilburg. In de plint aan de Ringbaan West zijn 3 commerciële ruimten in gebruik bij LBB-Naber Makelaars en Beauty Brands. De beschikbare commerciële ruimte beschikt over 6 eigen parkeerplaatsen, plus gratis bezoekersplaatsen, in de bijbehorende parkeergarage.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »