Verkocht

Vlodropstraat 10 en 12 | Tilburg

Vlodropstraat 10 en 12 Tilburg | 290m2 Kantoorruimte

In nieuwbouwwijk Koolhoven in wijk Reeshof op de begane grond van een appartementencomplex gelegen commerciële ruimte, bestaande uit vier appartementsrechten en verdere aanhorigheden. De commerciële ruimte is totaal groot circa 385m2, verdeeld in 95m2 in gebruik bij Haar Totaal, Vlodropstraat 4 en 290m2 in gebruik bij Koolhoven Kliniek / Huisartsenpraktijk Koolhoven, Vlodropstraat 10 en 12. De commerciele ruimte is uitstekend bereikbaar vanwege de ligging aan het tangent, N260, Burgemeester Letschertweg.

De commerciële ruimte groot circa 290m2 komt beschikbaar.

Koopprijs
Koop is bespreekbaar, voorwaarden op aanvraag.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water, elektra, telefoon en internet zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »