Te koop / Te huur

Tijvoortsebaan 8 O en P | Goirle

Tijvoortsebaan 8 O en P Goirle | 540m2 Bedrijfsruimte

Op bedrijventerrein Tijvoort gelegen hoogwaardig en nieuw gebouwd bedrijvencomplex Forza, bestaande uit 25 zelfstandige bedrijfsruimten. Momenteel is een bijzonder fraaie dubbele bedrijfsruimte voor verhuur of verkoop beschikbaar, gesitueerd op een hoek met ruime poarkeergelegeheid. De bedrijfsruimte is totaal groot circa 540m2, bestaande uit 110m2 kantoorruimte/showroom op de begane grond, 100m2 kantoorruimte/showroom op de verdieping, 190m2 bedrijfruimte begane grond met twee overheadeuren en 140m2 entresolvloer. Het geheel is zeer representatief en turn key.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.500,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Koopprijs
De koopprijs en voorwaarden zijn op aanvraag, kosten koper en te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers voldaan. De overige servicekosten voor de leveringen en diensten bedragen € 200,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »