Charles Stulemeijerweg 2
Tilburg

Charles Stulemeijerweg 2 | Tilburg

1268 m2 Kantoorruimte


Representatieve kantoorruimte, totaal beschikbaar circa 1.268m2, bestaande uit 236m2 op de begane grond en 1.032m2 op de eerste verdieping, gelegen op het bedrijvenpark ‘Het Laar’. In het gebouw zijn onder andere reeds gevestigd OTTO en Webhelp. De kantoorruimte is bereikbaar vanaf het royale parkeerterrein, fietsenstalling en fraaie tuinen met een brug over de vijver naar de imposante entree, hal met baliefunctie. De kantoorruimten zijn geheel zelfstandig en afsluitbaar, voorzien van een eigen dubbele toiletgroep, pantry, kantoorkamers en grote kantoortuinen.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot eigen en met fraaie groenvoorzieningen aangelegd eigen parkeerterrein met 120 parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein ‘Het Laar’ is goed bereikbaar met eigen vervoer via de nabij gelegen op- en afritten aan de rijksweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend te noemen. Vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich nabij.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs van de kantoorruimte op de begane grond bedraagt
€ 125,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

De aanvangsjaarhuurprijs van de parkeerplaatsen is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken