Den Bulk 2
Gilze

Den Bulk 2 | Gilze

210 m2 Kantoorruimte


Blicon zoekt buren. Representatieve kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping op uitstekende locatie op bedrijventerrein Broekakkers te Gilze. Snelweg A58 is binnen enkele minuten bereikbaar. De kantoor-ruimte is ingedeeld met kantoorkamers, vergaderruimten en voorzien van een pantry en toiletgroep. De ruimte is voorzien van nieuwe vloerbedekking en de wanden zijn geschilderd en deels voorzien van behang.

Oppervlakten
De kantoorruimte is totaal groot circa 210m².

Voorzieningen
- ruime entree
- airco
- pantry
- toiletgroep

Ligging
De bereikbaarheid is uitstekend tussen Tilburg en Breda in de directe nabijheid van de snelweg A58.

Parkeren
Parkeren geschiedt op eigen afgesloten terrein en is ruim voldoende aanwezig.

Huurprijs
De is huurprijs op aanvraag

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken