Dr. Hub van Doorneweg 175
Tilburg

Dr. Hub van Doorneweg 175 | Tilburg

1090 m2 Kantoorruimte


Aantrekkelijke kantoorruimte, gelegen op bedrijvenpark Het Laar direct aan de A58, herkenbaar en beeldbepalend voor de skyline van Tilburg, bestaande uit twee representatieve vrijstaande kantoortorens. De twee kantoortorens zijn met elkaar verbonden middels een bijzonder fraaie lichte entreepartij, die met een imposante glazen centrale hal toegang geeft tot beide kantoortorens. Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud en beschikt over alle moderne kantoorfaciliteiten zoals topkoeling, glasvezel en is turn-key. In de gebouwen zijn reeds gevestigd gerenommeerde zakelijke dienstverleners als SCAB Accountants, Klanten Vertellen, Absoluta, Kamerbeek Advocaten en Joore Registeraccountants en Belastingadviseurs.

Momenteel beschikbaar is de eerste verdieping in de tweede kantoortoren, de kantoorruimte bedraagt circa 428,8m² VVO.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot afgesloten eigen parkeerterrein met tevens bezoekersplaatsen.

Bereikbaarheid
Het Laar is goed bereikbaar met eigen vervoer via snelweg A58 (naar Breda, Eindhoven en Den Bosch). De bereikbaarheid per openbaar vervoer is uitstekend, vanaf het centraal station van Tilburg worden constante busdiensten onderhouden met bedrijventerrein ‘Het Laar’, een bushalte bevindt zich recht voor de deur.

Huurprijs
Kantoor
De huurprijs bedraagt € 155,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Parkeerplaats
De huurprijs bedraagt € 400,-- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 45,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW op basis van een verrekenbaar voorschot.

Energielabel
De kantoorruimte heeft energielabel A.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken