Edisonstraat 6
Goirle

Edisonstraat 6 | Goirle

990 m2 Kantoorruimte


Op uitstekend bereikbare zichtlocatie aan de Turnhoutsebaan, N630 op bedrijventerrein Tijvoort gelegen kantoorgebouw. Het gebouw maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelcomplex, een businesscentre, waar regelmatig kantoorruimten, kantoorkamers en bedrijfsruimte beschikbaar is. Het kantoorgebouw is totaal groot circa 990m2, waarvan momenteel beschikbaar is, zelfstandige kantoorkamers groot circa 44m2, 54m2 en 65m2. Centraal is beschikbaar een keuken en sanitaire voorzieningen en er zijn mogelijkheden om vergaderruimten te reserveren. De entree, hal met vide is bijzonder representatief en voor de deur is een eigen parkeerterrein beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs is op aanvraag, all-in per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De huurperioden zijn in overleg.

Overeenkomst
De ROZ model huurovereenkomst voor 7:230a bedrijfsruimte is uitgangspunt voor de huurovereenkomst.
Dit model is vastgesteld op 30 juli 2003 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken