Goirkestraat 84
Tilburg

Goirkestraat 84 | Tilburg

30 m2 Kantoorruimte


Prachtige monumentale kantoorvilla met eigen parkeerterrein gelegen aan de Goirkestraat in Tilburg. De Goirkestraat is een aantrekkelijke locatie, die de verbinding vormt tussen het centrum en de Ringbaan. In het gebouw zijn reeds diverse kantoorgebruikers gevestigd.

Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud, is bijzonder fraai afgewerkt, beschikt over moderne kantoorfaciliteiten zoals airco en is turn-key. Voor gezamenlijk gebruik is een vergaderkamer beschikbaar.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een afsluitbaar eigen parkeerterrein gelegen achter het kantoor.

Huurprijs
Er is een prachtige kantoorkamer beschikbaar ter grootte van circa 30m² op de eerste verdieping voor € 800,-- per maand, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW. Een internetaansluiting vraagt huurder zelf aan.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken