Piushaven 6
Tilburg

Piushaven 6 | Tilburg

389 m2 Kantoorruimte


Op uitstekende locatie aan de bruisende Piushaven gelegen hoogwaardige kantoorruimte in een markant gebouw. De beschikbare kantoorruimte is totaal groot circa 389m2 en is te huur als geheel. Deze bijzonder fraaie kantoorruimte bestaat uit diverse kantoorkamers en kantoortuinen met hoog plafond, met vanuit de eerste verdieping een prachtig uitzicht op de haven. Achter het gebouw zijn 3 parkeerplaatsen beschikbaar in de afgesloten parkeergarage.

Oppervlakte
De kantoor in het authentieke Pakhuis is gerenoveerd en voorzien van moderne faciliteiten, het geheel is turn key en instapklaar. De kantoorruimte is als geheel te huur:
- het Pakhuis: entree begane grond en 1e verdieping, totaal circa 389 m².

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 65.000,- per jaar te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Energielabel
Het gebouw is voorzien van energielabel A++.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken