Spoorlaan 21 K
Tilburg

Spoorlaan 21 K | Tilburg

140 m2 Kantoorruimte


Zeer herkenbaar en prominent kantoorgebouw, gelegen op een zichtlocatie aan de belangrijkste doorgaande weg in de binnenstad. Het gebouw is naast het Centraal Station gelegen en op steenworp afstand van het kernwinkelgebied van Tilburg.

In het gebouw zijn op de tweede verdieping flexibele basis werkplekken en kantoorkamers beschikbaar vanaf circa 18m2 tot circa 140m2 netto kantoorruimte beschikbaar.

Deze verdieping is bereikbaar met trap en lift, is recent geheel gerenoveerd en opnieuw ingericht met glazen wanden en is turn key. Alle huurders mogen gebruik maken van de gemeenschappelijke faciliteiten zoals meubilair (optioneel), klimaatbeheersing, airco, wifi, glasvezel, schoonmaak, de gemeenschappelijk bar en keuken met koffie, thee, chocomel en op vrijdag middag een borrel met bier en fris. Verder is op de bovenste verdieping een dakterras aanwezig met een bijzonder fraai uitzicht over de spoorzone.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag, afhankelijk van gewenste looptijd van de huurovereenkomst, het metrage en opleveringsniveau.

m2 huurprijs/mnd servicekosten
Werkplek 4,5 € 199 €39/pp
Werkplek 4,5 € 199 €39/pp
Werkplek 4,5 € 199 €39/pp
Bankzicht 25,3 € 1.125 €39/pp
Spoorzicht013 61 € 2.750 €39/pp
Commercie 18 € 795 €39/pp
Engineers 37,4 € 1.675 €39/pp

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode is in overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken