Spoorlaan 346
Tilburg

Spoorlaan 346 | Tilburg

180 m2 Kantoorruimte


Naast de imposante nieuwbouw De bankier op de hoek Spoorlaan Magazijnstraat gelegen statig en imposant voormalig bankgebouw, Bank Paleis, een volledig gerenoveerd kantoorgebouw totaal groot circa 720m2.

Tijdens de wederopbouw in 1954 werd dit karakteristieke gebouw aan de Spoorlaan 346 gebouwd, ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau Kraaijvanger. De deuromlijsting vervaardigd door beeldhouwer Hans Claesen mag ook als bijzonder worden beschouwd. Verschillende erfgoedclubs zoals de Heemkundekring Tilborch, Erfgoedvereniging Heemschut en de stichting Cuypersgenootschap zijn al druk doende het gebouw op de gemeentelijke momumentenlijst geplaatst te krijgen.

Spoorlaan 346 werd gebouwd voor een bank, onderdeel Van Mierlo en Zoon uit Breda, later werd dit ABN AMRO. Op het hekwerk was ook het logo van de bank verwerkt vMz. De bouw mocht wat kosten, steenhouwerij Petit uit Breda werd ingehuurd om de marmeren vloeren van te leggen.

Het kantoorgebouw behoudt het authentieke karakter en statige uitstraling aan de straatzijde en wordt in overleg met de toekomstige kantoorgebruiker geheel naar wens gerenoveerd en turn key opgeleverd.

Oppervlakte
Kelder 180m2 VERHUURD
Begane grond 180m2 VERHUURD
Eerste verdieping 180m2 VERHUURD
Tweede verdieping 180m2

Huurprijs
De huurprijs en huurvoorwaarden zijn op aanvraag.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken