Sprendlingenstraat 50
Oisterwijk

Sprendlingenstraat 50 | Oisterwijk

96 m2 Kantoorruimte


Representatief kantoorgebouw gelegen aan de drukke weg, Sprendlingenstraat. De straat kenmerkt zich door een tal van ondernemers, de Oisterwijkse meubel-/bouwmarktboulevard en binnenkort ook Porsche centrum Brabant. Op slechts 7 minuten loopafstand is de bruisende dorpskern De Lind gelegen, alsmede het Centraal Station. Per eigen vervoer is de bereikbaarheid zeer goed, de op- en afritten van en naar de N65 zijn binnen 3 autominuten bereikbaar.

Het kantoorgebouw straalt door de architectuur en de groene omgeving een zakelijke, maar toch toegankelijke sfeer uit. De voor de verhuur beschikbare kantoorruimtes zijn gelegen op de eerste verdieping van het gebouw. De gezamenlijke entree op de begane grond geeft toegang tot de algemene ruimtes, bestaande uit een gezellige ontvangstbar met spreektafel. Op de begane grond is tevens een vergaderruimte aanwezig voor gemeenschappelijk gebruik. Medegebruikers in het gebouw zijn Innotax (fiscaal adviesbureau) en Grensloos (softwarebedrijf).

De trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Er zijn verschillende kamers beschikbaar vanaf 21 m². Meerdere kantoorkamers huren behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De totale oppervlakte van de beschikbare ruimtes betreft circa 96 m². Op de eerste verdieping is voorzien in een representatieve pantry en een dubbele toiletgroep.

De navolgende ruimtes zijn beschikbaar, de huurprijs betreft een all-in maandhuurprijs (inclusief servicekosten) exclusief btw.

Kamer 1.02 (circa 22 m²) --> € 375,00 per maand
Kamer 1.03 (circa 28 m²) --> € 480,00 per maand
Kamer 1.04 (circa 25 m²) --> € 450,00 per maand
Kamer 1.16 (circa 21 m²) --> € 350,00 per maand

Opleveringsniveau
De kantoorruimtes worden in de huidige degelijke staat opgeleverd, onder andere voorzien van:
- vloerbedekking;
- systeemplafonds met ledverlichting;
- kantoor-scheidende wanden uitgevoerd in stuc;
- verwarming middels radiatoren;
- raambekleding;
- kabelgoten voorzien van elektra- en databekabeling;
- alarmsysteem.

Parkeren
Achter het object, op eigen afsluitbaar parkeerterrein, zijn 22 (bezoekers-)parkeerplaatsen beschikbaar. Per kantoorkamer kan er één parkeerplaats op dit terrein worden gebruikt. Vóór het gebouw liggen de uitsluitend voor bezoekers bedoelde parkeerplaatsen.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken