Stationsstraat 29
Tilburg

Stationsstraat 29 | Tilburg

185 m2 Kantoorruimte


Prachtige monumentale kantoorvilla, Stationsstraat 29, met een totale vloeroppervlakte van circa 765m² en met groot eigen parkeerterrein gelegen in het hart van het centrum van Tilburg. De Stationsstraat is een drukke en aantrekkelijke locatie, die de verbinding vormt tussen het Centraal Station en de binnenstad en het winkelcentrum van Tilburg.

Het naastgelegen object Stationsstraat 31 maakt eveneens onderdeel uit van het complex is in zijn geheel in gebruik bij een notariskantoor, Appels Notarissen.

De tweede verdieping is beschikbaar voor verhuur, circa 185m2 BVO kantoorruimte.

Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud, is bijzonder fraai afgewerkt, beschikt over moderne kantoorfaciliteiten en is turn-key.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een groot afgesloten eigen parkeerterrein gelegen achter het kantoor.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen inclusief internet.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.


Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken