Tivolistraat 2
Tilburg

Tivolistraat 2 | Tilburg

225 m2 Kantoorruimte


Prachtige monumentale kantoorvilla, Villa Minoretti, gelegen in het centrum van Tilburg. Villa Minoretti is gelegen op de prominente en voorname hoek van de Tivolistraat en Professor Dondersstraat, een zichtlocatie achter het bekende kantoorgebouw van Interpolis aan de Spoorlaan in het Veemarktkwartier. Deze locatie is vanwege de ligging buiten de cityring uitstekend bereikbaar via de ringbanen. Werken in een rustige omgeving, midden in het bruisende stadscentrum, op loopafstand van de Heuvel en dicht bij de uitvalswegen en het openbaar vervoer.

Voor huur is momenteel beschikbaar de begane grond, een prachtige zelfstandige kantoorruimte bestaande uit kantoorkamers en een open kantoortuin. De kantoorruimte is groot circa 225m2 en beschikt over een separate keuken, is voorzien van fraai uitzicht, een buitenterras en parkeerplaatsen op eigen terrein.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken