Tivolistraat 50
Tilburg

Tivolistraat 50 | Tilburg

1220 m2 Kantoorruimte


Hoogwaardige kantoorruimte in het hart van de binnenstad gelegen nieuw gebouwd kantoorgebouw, Nwe FAXX. Het Nwe FAXX is met een BREEAM Excellence certificering en een groenverklaring het meest duurzame gebouw van Tilburg en één van de meest duurzame kantoorgebouwen van Nederland. Het kantoorgebouw voorziet vanzelfsprekend in alle moderne faciliteiten, een uitstekend werkklimaat, een centrale lobby op de begane grond voor een zakelijke ontmoeting, lunch of borrel en een fraai dakterras op de bovenste verdieping. Verder een eigen afgesloten parkeerterrein met laadpalen en een fietsenstalling. Het Nwe FAXX is gelegen achter het bekende kantoorgebouw van Interpolis aan de Spoorlaan in het Veemarktkwartier. Werken in een rustige omgeving, midden in het bruisende stadscentrum, op loopafstand van de Heuvel en dicht bij de uitvalswegen en het openbaar vervoer.
Voor verhuur komt circa 1.220m2 kantoorruimte beschikbaar, te huur als geheel of per verdieping van elk 400m2 kantoorruimte, zeer fraaie en turn key kantoorvleugels gesitueerd op de eerste, tweede en derde verdieping. Bij deze kantoorruimte behoren circa 25 parkeerplaatsen.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs voor de kantoorruimte bedraagt € 170,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.
De aanvangshuurprijs voor de parkeerplaatsen is op aanvraag, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. De servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder komen voor rekening van huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken