Voltstraat 18
Tilburg

Voltstraat 18 | Tilburg

580 m2 Kantoorruimte


Verrassend fraaie, gerenoveerde en functionele zelfstandige kantoorruimte, groot circa 580m2 gelegen met eigen entree, hal en brede trapopgang op de verdieping in het centrum van Tilburg. De ruimte is gelegen boven zonnestudio Zondag in een gebouw dat onderdeel uit maakt van bedrijventerrein ‘Voltcomplex’ met royaal parkeren op eigen terrein. De kantoorruimte is voorzien van een hele grote kantoortuin, diverse spreekkamers met glazen wanden, grote kantoorkamers, veel lichtinval dankzij grote raampartijen en een grote lichtstraat in het dak, airco units, sanitaire voorzieningen en een keuken; kortom, een hele moderne en functionele kantoorverdieping.

Parkeren
Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 3.950,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten worden door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers voldaan.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken