Verhuur / Aanhuur

Verhuur / Aanhuur

Verhuur

Voor de verhuur van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte in de regio Tilburg staan de bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting voor u klaar.

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk. Wij bereiden ons gedegen voor en zetten de juiste marketinginstrumenten in. Voor ons spreekt het voor zich dat het werk van een actieve bedrijfsmakelaar voor een belangrijk deel bestaat uit een traditionele werkwijze. Wij staan midden in de markt en richten ons continue op ons netwerk en de zoekvragen uit de markt. Hierbij gebruiken wij een persoonlijke benadering en investeren door ruim de tijd te nemen voor onze afspraken. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting, doen er alles aan om kandidaat huurders voor uw object in Tilburg en omstreken te interesseren.

Is de huurder gevonden, dan behartigen wij uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het object. Een succesvolle transactie wordt vastgelegd in een solide huurovereenkomst, die de basis vormt van een vaak langdurige relatie tussen u als verhuurder en uw huurder. Door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar, worden uw belangen uitstekend behartigd. Onze commerciële kwaliteiten, onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis, ervaring als bedrijfsmakelaar en inzet zijn de basis voor een succesvolle transactie.

Wij zijn de juiste bedrijfsmakelaar in Tilburg voor de verhuur van uw kantoorruimte, winkel of bedrijfsruimte.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken

Aanhuur

De aanhuur van een bedrijfsruimte vraagt om een andere aanpak, dan de verhuur ervan.

De bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting plaatsen zich in de positie van u als huurder. Geheel onafhankelijk zijn wij in staat om uw huisvestingseisen te vertalen naar een concrete zoekvraag. Vervolgens inventariseren wij als bedrijfsmakelaar samen met u de markt, beoordelen het aanbod en bezichtigen objecten om uiteindelijk het meest geschikte object te selecteren. Vaak is dit een object dat niet actief in de markt wordt aangeboden, maar vanuit ons relatienetwerk is aangeboden.

Wij behartigen uw belangen vanaf de marktinventarisatie, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het bedrijfsobject. Een succesvolle transactie wordt vastgelegd in een solide huurovereenkomst, die de basis vormt van een vaak langdurige relatie tussen u als huurder en de eigenaar van het object als verhuurder. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting, zijn betrokken en integer in onze dienstverlening.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting is graag behulpzaam bij de aanhuur van een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkel in de regio Tilburg.