Verkoop / Aankoop

Verkoop / Aankoop

Verkoop

Voor de verkoop van uw kantoor, winkel, bedrijfsruimte, perceel bouwgrond, herontwikkelingslocatie of beleggingsobject in de regio Tilburg staan de bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting voor u klaar.

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk als bedrijfsmakelaar. Wij bereiden ons gedegen voor en zetten de juiste marketinginstrumenten in. Voor ons spreekt het voor zich dat het werk van een actieve bedrijfsmakelaar voor een belangrijk deel bestaat uit een traditionele werkwijze. Wij staan midden in de markt en richten ons continue op ons netwerk en de zoekvragen uit de vastgoedmarkt. Hierbij gebruiken wij een persoonlijke benadering en investeren door ruim de tijd te nemen voor onze afspraken. Wij als bedrijfsmakelaars doen er alles aan om kandidaat kopers voor uw bedrijfsobject te interesseren.

Is de koper gevonden, dan behartigen wij uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, de onderhandelingen en de koopovereenkomst, tot aan de oplevering van het bedrijfsobject en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar, worden uw belangen uitstekend behartigd. Onze commerciële kwaliteiten, onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis, ervaring en inzet zijn de basis voor een succesvolle transactie.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting helpt graag bij de verkoop van uw kantoorruimte, winkel of bedrijfsruimte in Tilburg en omstreken.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken

Aankoop

De aankoop van een bedrijfsobject vraagt om een andere aanpak, dan de verkoop ervan.

De bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting plaatsen zich in de positie van u als koper. Geheel onafhankelijk zijn wij als bedrijfsmakelaar in staat om uw huisvestingseisen te vertalen naar een concrete zoekvraag. Vervolgens inventariseren wij samen met u de markt, beoordelen het aanbod en bezichtigen bedrijfsobjecten om uiteindelijk het meest geschikte bedrijfsobject te selecteren. Vaak is dit een object dat niet actief in de markt wordt aangeboden, maar vanuit ons relatienetwerk als bedrijfsmakelaar is aangeboden.

De aankoop van een bedrijfsobject voor eigen gebruik ten behoeve van uw onderneming of de aankoop van een beleggingsobject vergt een ander inzicht en andere aanpak. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting hebben veel ervaring in beide trajecten.

Wij behartigen uw belangen vanaf de marktinventarisatie, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het object en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij zijn betrokken en integer in onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting is de juiste bedrijfsmakelaar in de regio Tilburg om u te helpen bij de aankoop van een beleggingsobject, bouwgrond of bedrijfsruimte.