Te huur

Goirkestraat 84 | Tilburg

Goirkestraat 84 Tilburg | 50m2 Kantoorruimte

Prachtige monumentale kantoorvilla met eigen parkeerterrein gelegen aan de Goirkestraat in Tilburg. De Goirkestraat is een aantrekkelijke locatie, die de verbinding vormt tussen het centrum en de Ringbaan. In het gebouw zijn reeds diverse kantoorgebruikers gevestigd.

Het object verkeert in uitstekende staat van onderhoud, is bijzonder fraai afgewerkt, beschikt over moderne kantoorfaciliteiten zoals airco en is turn-key. Voor gezamenlijk gebruik is een vergaderkamer beschikbaar.

Parkeren
Parkeergelegenheid is ruim voldoende aanwezig op een afsluitbaar eigen parkeerterrein gelegen achter het kantoor.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag. Er zijn twee kantoorkamers beschikbaar ter grootte van circa 25m² op de eerste en tweede verdieping voor € 600,-- all-in per maand per kantoorkamer, inclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Een internetaansluiting dient huurder aan te vragen.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »