Kloosterstraat 8
Goirle

Kloosterstraat 8 | Goirle

200 m2 Kantoorruimte


Dit unieke karakteristieke pand is gelegen in het dorpshart van Goirle. Het pand werd gebruikt als kapsalon. Daar het bestemmingsplan ruimte biedt voor woon-, werk- of detailhandel locatie, is het pand voor meerdere doeleinden geschikt. Zo zou u beneden werken en boven wonen kunnen combineren. Het pand is op de gemeentelijke monumentenlijst bijgeschreven anno 1990.

Ligging
Dit prachtige pand is gelegen in het gezellige centrum van Goirle met vele voorzieningen binnen handbereik. Een supermarkt op loopafstand, eetgelegenheden en winkelcentrum De Hovel is op loopafstand. De locatie is per openbaar vervoer en auto goed bereikbaar en de uitvalswegen de A58 en N630 zijn tevens snel bereikbaar.

Oppervlakte
Begane grond groot circa 113m2
Eerste verdieping groot circa 88m2

Parkeren
Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

Energielabel
Het object heeft energielabel G.

Kadaster
Gemeente: Goirle
Sectie: B
Nummer: 2600
Groot: 400m2

Kooprijs
De koopprijs bedraagt € 720.000 kosten koper.

Huurprijs
De huurprijs is op aanvraag.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan.

Huurperiode
De aanvangshuurperiode bedraagt 5 jaar, te verlengen met huurperioden van telkens 5 jaar.
Afwijkende huurperioden zijn bespreekbaar.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:290 BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 17 september 2012 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW.
Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken