Spoorlaan 21 M
Tilburg

Spoorlaan 21 M | Tilburg

454 m2 Kantoorruimte


Zeer herkenbaar en prominent kantoorgebouw, gelegen op een zichtlocatie in het spoorzonegebied aan de belangrijkste doorgaande weg in de binnenstad. Het gebouw is naast het Centraal Station gelegen en op steenworp afstand van het kernwinkelgebied van Tilburg. In het gebouw is op de begane grond circa 454m2 inclusief circa 67m2 entresol bijzonder fraaie moderne commerciële ruimte / (balie)kantoorruimte / horecaruimte beschikbaar gelegen op de mooiste hoek op de begane grond met eigen ingang en eigen voorzieningen.

Deze kantoorruimte is recent geheel gemoderniseerd, voorzien van grote raampartijen met veel lichtinval, een vrije plafondhoogte van circa 4,5m. en is uniek vanwege de herkenbaarheid en exposure vanwege de unieke zichtlocatie aan de doorgaande weg van het NS station naar de binnenstad.

Parkeren
Het object beschikt over een grote eigen parkeerkelder en een afgesloten parkeerterrein met 85 parkeerplaatsen. In de directe omgeving zijn tevens diverse openbare parkeergarages met betaald parkeren beschikbaar, waaronder de parkeergarages Pieter Vreedeplein en Tivoli.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 175,-- per m2 per jaar, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende leveranciers te worden voldaan. De eventuele overige servicekosten voor de leveringen en diensten door verhuurder zijn in onderling overleg en voor rekening huurder.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken