Tilburgseweg 88
Goirle

Tilburgseweg 88 | Goirle

150 m2 Kantoorruimte


Appels Makelaardij zoekt buren!

Op uitstekende locatie aan de Tilburgseweg gelegen herkenbaar kantoorpand. Er zijn diverse kantoorkamers beschikbaar voor de verhuur.

Tegenover en naast Appels Makelaardij zijn diverse bekende winkels gevestigd zoals Van Hest keurslager, Bakker Floor van Lieshout, Maas Kwaliteitsvis, Bakkerij Ad Spapens en Mimi Koken en Tafelen.

Er is een gezamenlijke representatieve spreekkamer, lunchruimte aanwezig.

Parkeren
Parkeergelegenheid is aanwezig aan de achterzijde voor bezoekers en daarnaast zijn er parkeerplaatsen aanwezig op openbaar terrein.

Huurprijs
De mogelijkheid bestaat om een eigen kantoorkamer te huren vanaf € 500,-- per maand, exclusief servicekosten en te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
De servicekosten bedragen € 100,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Overeenkomst
Het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van 7:230a BW is uitgangspunt voor de huurovereenkomst. Dit model is vastgesteld op 30 januari 2015 door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Voorzieningen
Het object beschikt over alle benodigde faciliteiten en voorzieningen inclusief internet.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Vul hieronder uw gegevens in om de brochure te downloaden.

* Verplichte velden

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken