Wegastraat 22
Tilburg

Wegastraat 22 | Tilburg

115 m2 Bedrijfsruimte


Fraai en modern bedrijfsobject gelegen op de hoek met de Jules Verneweg, de belangrijkste doorgaande weg op bedrijventerrein Loven. De Jules Verneweg is de verbindingsweg tussen de Noordoosttangent (N261, Burgemeester Bechtweg) en de Bosscheweg / Ringbaan-Oost en derhalve uitstekend bereikbaar. Fabory en Toolstation zijn op de begane grond gevestigd en op de verdieping is Zoontjens, dakspecialist, gevestigd.

Beschikbaar is een zelfstandige bedrijfsruimte totaal groot circa 115m2, bestaande uit een ruimte voor opslag of showroom op de begane grond van 30m2 bereikbaar middels een dubbele openslaande deur en voorzien van toilet en pantry en kantoorruimte, bedrijfsruimte of showroom op de verdieping van 85m2 bereikbaar met stalen trap

Parkeren
Er is een ruime parkeerfaciliteit beschikbaar voor de deur op eigen terrein.

Huurprijs
De aanvangshuurprijs bedraagt € 995,-- per maand, te vermeerderen met BTW.

Indexering
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2006=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Opleveringsdatum
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Servicekosten
De kosten van gas, water en elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling
Huurbetaling per maand vooruit.

Voorbehoud
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Meer informatie?

U kunt ook een afspraak maken

Afspraak maken