Aanhuur

De aanhuur van een bedrijfsruimte vraagt om een andere aanpak, dan de verhuur ervan.

De bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting plaatsen zich in de positie van u als huurder. Geheel onafhankelijk zijn wij in staat om uw huisvestingseisen te vertalen naar een concrete zoekvraag. Vervolgens inventariseren wij als bedrijfsmakelaar samen met u de markt, beoordelen het aanbod en bezichtigen objecten om uiteindelijk het meest geschikte object te selecteren. Vaak is dit een object dat niet actief in de markt wordt aangeboden, maar vanuit ons relatienetwerk is aangeboden.

Wij behartigen uw belangen vanaf de marktinventarisatie, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het bedrijfsobject. Een succesvolle transactie wordt vastgelegd in een solide huurovereenkomst, die de basis vormt van een vaak langdurige relatie tussen u als huurder en de eigenaar van het object als verhuurder. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting, zijn betrokken en integer in onze dienstverlening.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting is graag behulpzaam bij de aanhuur van een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkel in de regio Tilburg.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »