Aankoop

De aankoop van een bedrijfsobject vraagt om een andere aanpak, dan de verkoop ervan.

De bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting plaatsen zich in de positie van u als koper. Geheel onafhankelijk zijn wij als bedrijfsmakelaar in staat om uw huisvestingseisen te vertalen naar een concrete zoekvraag. Vervolgens inventariseren wij samen met u de markt, beoordelen het aanbod en bezichtigen bedrijfsobjecten om uiteindelijk het meest geschikte bedrijfsobject te selecteren. Vaak is dit een object dat niet actief in de markt wordt aangeboden, maar vanuit ons relatienetwerk als bedrijfsmakelaar is aangeboden.

De aankoop van een bedrijfsobject voor eigen gebruik ten behoeve van uw onderneming of de aankoop van een beleggingsobject vergt een ander inzicht en andere aanpak. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting hebben veel ervaring in beide trajecten.

Wij behartigen uw belangen vanaf de marktinventarisatie, de bezichtigingen, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het object en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wij zijn betrokken en integer in onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting is de juiste bedrijfsmakelaar in de regio Tilburg om u te helpen bij de aankoop van een beleggingsobject, bouwgrond of bedrijfsruimte.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »