Verhuur

Voor de verhuur van uw kantoor, winkel of bedrijfsruimte in de regio Tilburg staan de bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting voor u klaar.

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk. Wij bereiden ons gedegen voor en zetten de juiste marketinginstrumenten in. Voor ons spreekt het voor zich dat het werk van een actieve bedrijfsmakelaar voor een belangrijk deel bestaat uit een traditionele werkwijze. Wij staan midden in de markt en richten ons continue op ons netwerk en de zoekvragen uit de markt. Hierbij gebruiken wij een persoonlijke benadering en investeren door ruim de tijd te nemen voor onze afspraken. Wij, SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting, doen er alles aan om kandidaat huurders voor uw object in Tilburg en omstreken te interesseren.

Is de huurder gevonden, dan behartigen wij uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, de onderhandelingen en de contractuele afhandeling, tot aan de oplevering van het object. Een succesvolle transactie wordt vastgelegd in een solide huurovereenkomst, die de basis vormt van een vaak langdurige relatie tussen u als verhuurder en uw huurder. Door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar, worden uw belangen uitstekend behartigd. Onze commercie╠łle kwaliteiten, onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis, ervaring als bedrijfsmakelaar en inzet zijn de basis voor een succesvolle transactie.

Wij zijn de juiste bedrijfsmakelaar in Tilburg voor de verhuur van uw kantoorruimte, winkel of bedrijfsruimte.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »