Verkoop

Voor de verkoop van uw kantoor, winkel, bedrijfsruimte, perceel bouwgrond, herontwikkelingslocatie of beleggingsobject in de regio Tilburg staan de bedrijfsmakelaars van SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting voor u klaar.

Wij beschikken over een omvangrijk netwerk als bedrijfsmakelaar. Wij bereiden ons gedegen voor en zetten de juiste marketinginstrumenten in. Voor ons spreekt het voor zich dat het werk van een actieve bedrijfsmakelaar voor een belangrijk deel bestaat uit een traditionele werkwijze. Wij staan midden in de markt en richten ons continue op ons netwerk en de zoekvragen uit de vastgoedmarkt. Hierbij gebruiken wij een persoonlijke benadering en investeren door ruim de tijd te nemen voor onze afspraken. Wij als bedrijfsmakelaars doen er alles aan om kandidaat kopers voor uw bedrijfsobject te interesseren.

Is de koper gevonden, dan behartigen wij uw belangen vanaf de eerste bezichtiging, de onderhandelingen en de koopovereenkomst, tot aan de oplevering van het bedrijfsobject en de eigendomsoverdracht bij de notaris. Door de hoge kwaliteit van onze dienstverlening als bedrijfsmakelaar, worden uw belangen uitstekend behartigd. Onze commercie╠łle kwaliteiten, onderhandelingsvaardigheden, juridische kennis, ervaring en inzet zijn de basis voor een succesvolle transactie.

SMITSVANBEEK Bedrijfshuisvesting helpt graag bij de verkoop van uw kantoorruimte, winkel of bedrijfsruimte in Tilburg en omstreken.

Contact opnemen
Wilt u meer informatie of een bezichtiging plannen? Bel dan: Of stuur een mail naar: U kunt ook een afspraak maken. Afspraak maken »